Všechny recepty : Rybí pokrmy : Francouzská kuchyně : Jednoduchý :

Zapečený losos s řeřichovou zálivkou

Filety z lososa zapečené s rozmixovnou řeřichou, rajčaty, cibulí, česnekem a smetanou


Čas přípravy: 40 min
Počet porcí: 4 porce
Kalorie: 671 / 1 porce
Kalorie: 131 / 100 g
Zobrazit podrobné nutriční hodnoty :

Recept online: Zapečený losos s řeřichovou zálivkou: Filety z lososa zapečené s rozmixovnou řeřichou, rajčaty, cibulí, česnekem a smetanou


DDM (GDA) - doporučené denní množství energie a živin pro průměrného člověka (denní příjem 2000 kcal): Zapečený losos s řeřichovou zálivkou

Potřebujete potraviny:
Losos: 4 ks (filety)
Rajčata: 2 ks (nakrájená na kolečka)
Cibule: 2 ks (nasekaná)
Smetana na vaření: 4 polévkové lžíce
Olej olivový: 2 polévkové lžíce
Česnek: 1 ks (2 stroužky utřené)
Řeřicha: 1 ks (svazek, omytá, nasekaná)
Sůl
Pepř

Potřebujete náčiní:
Trouba
Pekáč
Kastrol

Postup přípravy:
Krok 1: Rybí filety zbavíme kůže a přemístíme na talíř. Potřeme je olejem, osolíme,opepříme, přiklopíme a vložíme na půl hodiny do lednice.

Krok 2: Příprava zeleninové směsi: svazek řeřichy uvaříme, rozmixujeme s česnekem a trochou olivového oleje.Vmícháme cibuli a rajčata, osolíme, opepříme.

Krok 3: Filety poklademe na vymaštěný pekáč,navršíme na ně zeleninovou zálivku a zalijeme 4 lžícemi smetany na vaření.

Krok 4: Rybu pečeme asi 20 minut v předehřáté troubě a teplou podáváme nejlépe s vařeným bramborem.

Vytisknout recept :

Recepty a kuchařka online. Rady a tipy při vaření :






Podpořte nás · Kontakt· Kniha návštěv · RoboStav
Copyright (c) 2024 by CELÝSVĚT. Všechna práva vyhrazena!
Kontaktní e-mail: celysvet(zav)email.cz



IQ test online

Recepty online

Hry online

Test Jasnovidce

Výukový slovník English
Svátek má  Sáva, zítra Leopold