Všechny recepty : Studené dezerty : Česká kuchyně : Jednoduchý :

Ovocný salát s tvarohem a pistáciemi

Zdravý dezert z podzimního ovoce, ochuceného tvarohu a pistácií


Čas přípravy: 15 min
Počet porcí: 2 porce
Kalorie: 587 / 1 porce
Kalorie: 124 / 100 g
Zobrazit podrobné nutriční hodnoty :

Recept online: Ovocný salát s tvarohem a pistáciemi: Zdravý dezert z podzimního ovoce, ochuceného tvarohu a pistácií


DDM (GDA) - doporučené denní množství energie a živin pro průměrného člověka (denní příjem 2000 kcal): Ovocný salát s tvarohem a pistáciemi

Potřebujete potraviny:
Švestky: 250 g (zralé, omyté, zbavené pecek, rozčtvrcené)
Hroznové víno: 250 g (rozpůlené bobule, zbavené jader)
Tvaroh plnotučný: 200 g
Hrušky: 1 ks (bez jader, nakrájené na plátky)
Mléko: 4 polévkové lžíce (plnotučné)
Pistácie: 20 g (nasekané)
Skořice: 1 kávová lžička

Potřebujete náčiní:
Talíř dezertní (2 ks)
Miska

Postup přípravy:
Krok 1: V misce smícháme tvaroh s mlékem a skořicí.

Krok 2: Ovoce upravíme na dezertní talířky a navršíme na ně ochucený tvaroh.

Krok 3: Dezert posypeme nasekanými pistáciemi, případně opraženými nasekanými mandlemi a vychlazený podáváme.

Vytisknout recept :

Recepty a kuchařka online. Rady a tipy při vaření :






Podpořte nás · Kontakt· Kniha návštěv · RoboStav
Copyright (c) 2024 by CELÝSVĚT. Všechna práva vyhrazena!
Kontaktní e-mail: celysvet(zav)email.cz



IQ test online

Recepty online

Hry online

Test Jasnovidce

Výukový slovník English
Svátek má  Leopold, zítra Otmar