Všechny recepty : Studené dezerty : Francouzská kuchyně : Velmi jednoduchý :

Mangový dezert

Lehký ovocný krém - mixované mango se zakysanou smetanou a praženými mandlemi


Čas přípravy: 10 min
Počet porcí: 2 porce
Kalorie: 359 / 1 porce
Kalorie: 137 / 100 g
Zobrazit podrobné nutriční hodnoty :

Recept online: Mangový dezert: Lehký ovocný krém - mixované mango se zakysanou smetanou a praženými mandlemi


DDM (GDA) - doporučené denní množství energie a živin pro průměrného člověka (denní příjem 2000 kcal): Mangový dezert

Potřebujete potraviny:
Mango: 1 ks (zralé)
Smetana zakysaná: 200 ml
Mléko: 100 ml
Cukr: 50 g
Mandle: 30 g

Potřebujete náčiní:
Pánev
Mixér
Miska

Postup přípravy:
Krok 1: Oloupané mandle nasekáme a nasucho opražíme na pánvi.

Krok 2: Mango očistíme, nakrájíme a rozmixujeme s mlékem a cukrem.

Krok 3: Hmotu nalijeme do misky a zlehka vmícháme zakysanou smetanu.

Krok 4: Mangový krém dáme na hodinu zchladit do lednice.

Krok 5: Dezert servírujeme vychlazený, posypaný opraženými nasekanými mandlemi.

Vytisknout recept :

Recepty a kuchařka online. Rady a tipy při vaření :






Podpořte nás · Kontakt· Kniha návštěv · RoboStav
Copyright (c) 2024 by CELÝSVĚT. Všechna práva vyhrazena!
Kontaktní e-mail: celysvet(zav)email.cz



IQ test online

Recepty online

Hry online

Test Jasnovidce

Výukový slovník English
Svátek má  Leopold, zítra Otmar