Všechny recepty : Rybí pokrmy : Evropská kuchyně : Jednoduchý :

Makrela s hořčicí na víně

Zapečená makrela se zálivkou z bílého vína, smetany a hořčice


Čas přípravy: 30 min
Počet porcí: 4 porce
Kalorie: 526 / 1 porce
Kalorie: 185 / 100 g
Zobrazit podrobné nutriční hodnoty :

Recept online: Makrela s hořčicí na  víně: Zapečená makrela se zálivkou z bílého vína, smetany a hořčice


DDM (GDA) - doporučené denní množství energie a živin pro průměrného člověka (denní příjem 2000 kcal): Makrela s hořčicí na  víně

Potřebujete potraviny:
Makrela: 4 ks
Cibule šalotka: 4 ks (nasekaná)
Víno bílé suché: 200 ml
Smetana zakysaná: 200 g
Máslo: 60 g
Citrónová šťáva: 4 polévkové lžíce
Hořčice: 2 polévkové lžíce

Potřebujete náčiní:
Trouba
Pekáč
Kastrol

Postup přípravy:
Krok 1: Makrely očistíme, osolíme a vložíme do vymazaného pekáče.

Krok 2: Rozpustíme máslo a ryby jím potřeme. Dále je zalijeme šťávou z citronu.

Krok 3: V kastole 5 minut povaříme nasekanou šalotku v bílém víně.Poté vlijeme smetanu,přidáme hořčici a promícháme.

Krok 4: Vzniklou směsí makrely potřeme a pekáč s rybami vložíme do předehřáté trouby. Ryby pečeme asi 20 minut a horké podáváme, vhodnou přílohou je zeleninový salát.

Vytisknout recept :

Recepty a kuchařka online. Rady a tipy při vaření :






Podpořte nás · Kontakt· Kniha návštěv · RoboStav
Copyright (c) 2024 by CELÝSVĚT. Všechna práva vyhrazena!
Kontaktní e-mail: celysvet(zav)email.cz



IQ test online

Recepty online

Hry online

Test Jasnovidce

Výukový slovník English
Svátek má  Leopold, zítra Otmar